dijous, 23 de setembre del 2010

ALPHA ARES 2010

Els propers dies 13 i 14 de Novembre es celebrarà a Barcelona una nova edició de les Jornades Alpha Ares, que als últims temps s’han anat convertint en un esdeveniment de referència indiscutible dins el món del Wargame amb una gran afluència de públic i una notable repercussió en medis especialitzats, tant impresos com virtuals a nivell europeu.

Com a anys anteriors, les jornades seran la llar de tornejos veterans com el XVIII torneig Jaume I de FoG, o el Fanatic XII de ASL, i d’altres de més joves però molt populars com el IV Torneig Alpha Ares de FoW i el DBArcelona. A més farem la primera edició de dos tornejos nous, com el de DBMM i el Napoleònic amb Lassalle. Aquesta línia de progressiu creixement tambe es veurà reflectida a la resta d’activitats que es proposaran durant el cap de setmana. Ens trobarem les ja clàssiques partides de demostració de FoW, Impetus o LGA juntament amb d’altres que encara no havien tingut massa presència en les jornades (Rules of Engagement, Brother against brother o La guerra del anillo), sense oblidar-nos de la segona participació consecutiva de l’equip de Capitán Games, on els assistents que s'hi van sumar van fruir de les partides.

Pel que es refereix exclusivament al miniaturisme contarem, com a d’altres ocasions, amb diorames d’exposició, la III edició del concurs de pintura de miniatures Alpha-Ares i, el diumenge al mati, el nostre popular taller de pintura, impartit pel Mercenario.

També tornarem a comptar amb un cicle de conferències, les quals varen tenir un debut molt satisfactori l'any passat, i amb activitats de recreació històrica amb moltes sorpreses per aquesta edició.

L’any passat les Jornades Alpha Ares 2009 van obrir un espai de participació als professionals del sector en forma d’estands comercials. L’iniciativa va ser molt ben acollida pels assistents a les jornades. Aquest any ens hem plantejat aprofundir en aquesta línia de treball no només augmentant el nombre d’empreses convidades sinó iniciant una de les novetats d’aquest any, un mercat de segona mà tipus “bring&buy”.

Finalment només ens resta dir que si be l’any 2009 vàrem duplicar els patrocinadors respecte l’any anterior, en aquest difícil any hem assolit mantenir el generós suport i a més ampliar-lo amb noves incorporacions. Moltes gracies a tots!!

Informació pràctica:

ALPHA ARES 2010
Jornades d’estratègia, simulació i miniatures
13 i 14 de novembre de 2010

Cotxeres de Sants, Carrer de Sants 79 (Barcelona)
Metro Plaça de Sants (línies 1 i 5)
www.alphaares.com

1 comentari:

toni ha dit...

Hola , aixo pinta molt be.

El cartell molt bonic.
Tots els anys son unes jornades fantastiques i aquestes no seran menys.
ENDAVANT