dimecres, 9 de setembre del 2009

Els equips a la 5a Lliga Catalana.

Amics,
Comencem dintre de la 5a Lliga Catalana de Fow una nova competició:
El campionat per equips!!!
Amb unes regles molt senzilles i amb la idea d´ajudar als nous jugadors i reforçar la companyonia entre els participants a la Lliga.
1.. Els jugadors apuntats a la lliga poden formar equips de tres persones. Formar part d´un equip es voluntari i cap jugador te l´obligació de ser-hi.
2.. Els jugadors d´un equip poden ser del mateix bàndol o de diferent bàndol P.Ex.Un equip podría estar format per un Alemany, un Soviètic i un Angles. Nota: No cal dir que el fet de estar en un equip amb jugadors de bàndols diferents pot, en cas de que tinguin que enfrontar-se, reduir el potencial de punts de l´equip; per altra banda un equip format per jugadors de bàndols diferents pot entrenar-se millor i tenir altres avantatges ;-).
3.. Qualsevol jugador que va quedar classificat en els 6 primers llocs de la 4a Lliga o primer i segon a les lligues primera, segona i tercera tindrà que incorporar en el seu equip un jugador novell d´aquest any o un que va quedar en el 7e lloc o posterior la passada lliga.
4.. Cada equip tindrà un nom que haurà de ser respectuós i estar d´acord amb la filosofia de la Lliga.
5.. En cada jornada es sumaran els resultats dels integrants de l´equip i això donarà la puntuació de l´equip a la jornada, aquestes puntuacions s´aniran suman per donar els resultats de cada jornada. L´equip amb mes punts al final del campionat serà l´equip guanyador.
6.. El període per apuntar equips comença el 20 de Setembre (el 19 s´acaba el període d´inscripció de jugadors) i acaba el 3 d´Octubre.