dilluns, 26 d’octubre del 2009

Lliga Segona Jornada!!

La primera jornada ja esta complerta, realitzades totes les partides en un gran clima de companyonia i diversió, ens preparem ja per la apassionant segona jornada que durarà fins els 22 de Novembre i aportarà la presencia dels impredecibles "Monstres"!!!
Els aparellaments de la segona jornada ja porten interessants i apassionants partides, Alarcón-Salomone es preveu la mes concorreguda de public, Estrada-Sanjuan farà saltar espurnes, Fuentes-Zafra i Moraleda-Forns son grans clàssics i en les de Lecha-Cantero i Perez-Montseny tindran que demostrar qui sap mantenir o reforçar la primera posició.
La classificació general ens porta vuit victòries aliades contra set de l´eix, però nomes dos aliats tenen 6 punts per cinc de l´eix.

El nou campionat per equips arranca amb força i "Sin riesgo no hay gloria" es col.loca fulgurantment amb 17 punts de un màxim de 18 en primera posició. Els de Tarraco Korps començen molt be i els de la Leibstandarte, Guardias i Machine Guns no perden pistonada. Els enfrontaments entre jugadors dels primers equips poden provocar grans canvis en la propera jornada.


4 comentaris:

Almogavarich ha dit...

Apreciados todos,

Como no queremos que las palabras se las lleve el viento, que horas y horas de tensión, sudor, lagrimas y mucha mucha cerveza no queden en nada escribo estas lineas

El objetivo es dejar un resumen de la emocionante liga que se vive en LA LIGA MAS GRANDE DEL MUNDO DE FOW !!!..

Bueno al grano ...

continua en ....

http://www.wargames-spain.com/foros/viewtopic.php?f=16&t=11670&p=119875#p119875

Almogavarich ha dit...

mas en

http://almogavarich.blogspot.com/2009/10/jornada-1-liga-catalana-flames-of-war.html

FOWTARNA ha dit...

Tarraco KORPS, molta Sort !!!

Us he fet un petit escrit al blog:

http://fowtarna.blogspot.com/


Salut

Almogavarich ha dit...

hola Tarraco boys,

Almogavarich de la (Krasnaja gvardija) os saluda

molt xulos el vostres AAR .. la proxima espero sea la primera derrota de Zafra ante un ruso :) :)

salut