dilluns, 16 de novembre del 2009

3er Torneig FoW Alpha-Central de Jocs

Una vista de la zona de joc de les Jornades Alpha 2009 en les cotxeres de SantsPleguezuelos (d) vs Iborra (e) a la primera partida.
Forns (e) observa com Abblet (d) marca l´artilleria britanica.La taula "Les Ardenes" va ser un malson per a molts participants, el mal temps va ser molt dur.

Fuentes (e) avança la seva Tankovy cap el Reichstag, mentre Montseny (d) sembla pensar que la historia tendeix a repetir-se.
L´Aparisi (e) ja comença a mostrar el seu gran estil a la taula de "Monte Cassino" contra en Cerero (d). Observeu els terribles Cocodrils en primer pla.
Una imatge dels fantàstics Jagdpanthers de l´Henarejos.
En un altre imatge, els preciosos Finesos d´en Carmona.
Al migdia recuperem forçes al restaurant "Carmen".


A la tarde del dissabte s´entregan els premis del II Concurs de Pintura Alpha-Ares. Els participants al tercer torneig de Flames varen arrasar!!

L´Estrada (e) rep el premi en la categoria de 28mm miscelania, de mans de David Gómez (revista wargames)Henarejos rep el premi en la categoria carros de combat de 15/20mm.

Carmona rep el premi en la categoria infanteria 15/20mm i s´emporta també el premi a la millor obra del concurs, per segon any consecutiu!


El diumenge al mati Becerra calcula per on passara el riu a "Arhem"

Perez, ja amb casc, somriu a la camara.Cerero i Iborra contemplen "Les fabriques d´Stalingrad".
Ferran (d) i Fuentes (e)

L´entrega de premis dona per acabat el torneig. En Perez recull el lot de llibres de "Inedita Editores" per ser el segon millor aliat.

En Pleguezuelos mostra satisfet els premis de millor jugador de l´Eix i millor exercit pintat.
L´Aparisi mostra el trofeig i lot de llibres al Millor jugador del campionat i millor jugador Aliat.


La classificació general.

Agraïments especials als patrocinadors Central de Jocs i Inedita Editores, als organitzadors A.Cerezo, J.Parés i D.Valverde; als amics que ens han deixat escenografia, A,Rojas, A.Musolas, J.Gomez, J.Parés i a tots els participants.